MaCo in het kort

MaCo is een acroniem voor Marcel Coffa. Ik ben het bedrijf MaCo als ZZP-er in 2012 begonnen nadat ik jarenlang heb gewerkt in de installatietechniek.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van CV installaties, aircosystemen enz. Verder heb ik ook ruime ervaring met andere werkzaamheden zoals het plaatsen van toiletten en badkamers en aanleggen van vloerverwarming enz.

In de afgelopen 3 jaar ben ik mij, naast de installatietechniek, ook meer en meer gaan toeleggen op advies en consultancy met betrekking tot installaties. Er is namelijk meer en meer vraag naar advies op maat; denk aan het detecteren van warmteverlies of van lekkages in badkamers en toiletruimten of het opsporen van koolmonoxide (CO). Zie ook de meer uitgebreide beschrijving onder werkzaamheden die ik verricht.

Opleidingen

Ik heb diploma’s Elektrotechniek, Gasonderhoudsmonteur (GAWALO), Klimaatbeheersing (SOK), CV-Monteur, CV- en zwembadtechniek, VCA, aandrijftechniek. Daarnaast heb ik ook ervaring met autogene lastechniek en knel- en perssystemen. Ik houd mijn kennis voortdurend op peil om een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen leveren waarbij ik de veiligheidsnormen in acht neem.

Om u een impressie te geven van mijn mogelijkheden en ervaringen, verwijs ik u graag naar de optie in de menubalk onder werkzaamheden en foto’s van de door mij verrichtte opdrachten die ik verricht.